After NTK - Dev Edition PART 2

🗓️ KDAJ: V sredo, 8. novembra 2023, ob 18. uri 📍 KJE: tretton37, Trg mladih 9, BTC City Ljubljana

Napovedujemo drugega v nizu treh dogodkov - 𝗔𝗳𝘁𝗲𝗿 𝗡𝗧𝗞 - 𝗗𝗲𝘃 𝗘𝗱𝗶𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗣𝗔𝗥𝗧 2!

Razpravljali bomo o najbolj vznemirljivih temah, ki smo se jih dotaknili na #NTK23, razširili znanje in zaključili s sproščenim druženjem s kolegi.

🗓️ KDAJ: V sredo, 8. novembra 2023, ob 18. uri
📍 KJE: tretton37, Trg mladih 9, BTC City Ljubljana

Dogodek bo v slovenskem jeziku! 🗣️

Prijavi se tukaj

 • 18:00👋Pozdrav in predstavitev - Rok Bermež [tretton37]
 • 18:15🎙 Fun with JS Proxies
  Goran Šiška [Adacta]
  V sklopu predavanja bomo spoznali ali osvežili koncepte meta-programiranja. Tokrat v jeziku javascript in z uporabo proxy-jev. Razložili bomo kaj proxy-ji so, kako jih uporabljamo, njihovo vlogo pri izvajanju vzorcev AOP, uporabni primeri in omejitve uporabe
 • 19:00 ☕️ Premor
 • 19:10 🎙 Logging in .NET - from {0} to {Hero}
  Denis Ekart [tretton37]
  Aplikacijski logi igrajo ključno vlogo v vsaki sodobni .NET aplikaciji. Razvijalcem služijo kot pomoč pri razvoju, med izvajanjem pa so ključni pri identifikaciji vzrokov za nepričakovano obnašanje in igrajo ključno vlogo pri spremljanju zdravja aplikacij.
  Na tem predavanju se bomo poglobili v področje ustvarjanja in uporabe aplikacijskih logov, osvetlili učinkovite najboljše prakse, obenem pa opozorili na manj učinkovite pristope. Obravnavali bomo optimalne strategije logiranja, pa tudi pasti, ki se jim je treba izogniti, pri čemer bomo zajeli tako visoko učinkovite kot manj učinkovite tehnike logiranja v modernih .NET aplikacijah.
 • 20:00 🥂 Mreženje in osvežitev

O predavateljih:

⭐ Goran Šiška, Adacta
Goran Šiška ima več kot petnajst let izkušenj z razvojem najrazličnejših programskih rešitev: od pravnih, zavarovalniških in geografskih informacijskih sistemov do storitev v oblaku in računalniških iger. Doma se počuti tako pri ustvarjanju uporabniških izkušenj kot optimizaciji indeksov v podatkovnih skladiščih. Posebno pozornost namenja orodjem in metodologijam, ki omogočajo trajnostni razvoj programskih rešitev. Zaposlen je kot vodja QA oddelka v podjetju Adacta.

⭐ Denis Ekart, tretton37
Denis Ekart works as a Lead Software Engineer at tretton37. He is a highly driven and innovative engineer with nearly a decade of professional experience in software design and development. His primary interests include designing and building performant cloud-native solutions. He has extensive knowledge and understanding of the .NET ecosystem, including ample experience in cloud technologies such as Microsoft Azure

Leave a comment

Please note that we won't show your email to others, or use it for sending unwanted emails. We will only use it to render your Gravatar image and to validate you as a real person.